31. LETNÍ ŠKOLA COUNTRY TANCŮ

29.6. - 6.7. 2024

Milí přátelé, tanečníci, 
minulý rok jsme společně oslavili 30 let společného tancování a Letních škol country tanců. Začněme společně další desítku. Budeme opět v hotelu Kořínek v Jizerských horách. Opět se vracíme, protože Kořínek má pro nás zcela jasné výhody.

  • budeme v celém areálu sami
  • taneční sál je velký, je v přízemí a dá se dobře větrat
  • nemáme omezení, v tanečním sále můžeme být kdykoliv budeme chtít
  • s kuchaři máme domluvené porce polévky navíc k večeři a s množstvím jídla nikdy nebyl problém
  • hotel se nachází v horském prostředí a nehrozí úmorná vedra
  • je to skvělé výchozí místo na výlety

Uvědomujeme si, že pokoje jsou jednoduše vybavené, ale výhody jednoznačně převyšují standard ubytování. Těšíme se na vás.

Jitka Bonušová a Jan Pumpr

Středisko

Hotel Kořínek najdete v Jizerských Horách, mezi Kořenovem a Příchovicemi.
Přesnou polohu najdete zde.
Středisko nabízí taneční sál přímo v budově, venkovní bazén na koupání a další sportovní využití.
Podrobnější informace najdete na stránkách hotelu.
Jsme přesvědčeni, že tento hotel bude našim potřebám plně vyhovovat.

Ubytování

Hotel má celkem 42 pokojů a naprostá většina je 4 – 6 lůžkových. Každý pokoj má k dispozici koupelnu se sprchovým koutem. Koupelny nejsou zcela nové, ale čisté a plně funkční.
Jsme si vědomi toho, že většinou pojedete v párech a chcete své soukromí. Ubytování v pokojích po dvou je tedy možné. Pokud chcete ušetřit, využijte ubytování ve čtyřech a nám tím pomůžete navýšit kapacitu letní školy.
Majitel hotelu si nepřeje, abychom na pokojích používali svoje varné konvice. Je to z důvodu elektroinstalace. Prosíme o respektování tohoto zákazu.

Stravování

Stravování je zajištěno formou plné penze (snídaně, oběd, večeře). Snídaně bude servírována formou švédského stolu. Bude výběr z uzeniny, sýru, marmelády, jogurtu, domácího medu apod. Prosíme počítejte s tím, že ze snídaně si není možné odnášet jídlo na svačinu. Pokud nevydržíte bez jídla do oběda, musíte se nějaké jídlo přivézt sebou. Prosíme o bezpodmínečné dodržení tohoto pravidla!
Oběd se bude skládat z polévky a hlavního jídla, večer bude pouze hlavní jídlo. Máme domluven pitný režim – tznm. při snídani čaj a káva, na oběd a večeři buď čaj, nebo šťáva. Při jídlech bude otevřen bar, abychom si mohli koupit případné další nápoje. Protože není možné mít na pokoji varné konvice a vařit si kávu, stejně jako minulé roky, budete mít možnost dát si kávu v tanečním sále. Během dopoledních přestávek tanečních lekcí a po obědě bude k dispozici dvojitý překapávač, kde budeme za poplatek připravovat kávu. K dispozici budou kelímky, cukr a mléko.

Taneční program
Součástí hotelu je taneční sál, který je dostatečně velký a má vhodnou podlahu. Do tanečního sálu je potřeba používat taneční obuv, abychom podlahu neponičili. Sál má velká okna, která budeme moci otevřít. Stejně jako minulý rok připravujeme večerní bál v bílém. Místo večerní taneční lekce budeme (možná) tančit venku a prosíme, abyste si na tento bál přivezli slavnostní bílé oblečení. Dámy delší sukně, pro pány dlouhé kalhoty a bílou košili. Bude-li pro vás problém zajistit si bílé oblečení, slabá pastelová barva je povolena. Na bále budeme některé jednoduché tance vyučovat, některé budou k volnému tanci.

Netaneční program
Kromě vlastních soukromých výletů a sportovních aktivit bude na programu bojovka pro dospělé. Za posledních několik let se nám již ustálila jednotlivá družstva. Pokud jste nováčci, budete se moci k některému družstvu přidat. Pokud bude nováčků více, budou moci utvořit nové družstvo. Bojovky jsou fyzicky nenáročné, buď přímo v areálu nebo v blízkém okolí. Díky bojovkám se jednak blíže seznámíte s ostatními účastníky a pak také poznáte okolí areálu. Každý rok máme jednu noční etapu, nezapomeňte si vzít baterku. Bojovky se mohou zúčastnit i děti.

Rámcový program
sobota 29.6.

příjezd do střediska od 16:00 hodin – NEJEZDĚTE DŘÍVE!
18:30 večeře
20:00 společné tancování

pondělí – pátek 30.6. – 5.7.
07:30 snídaně
09:00 taneční lekce
13:00 oběd
15:00 bojovka
17:00 taneční lekce
18:30 večeře
20:00 taneční lekce

sobota 6.7.
07:30 snídaně, odjezd

Lekce vyučují Jitka Bonušová a Jan Pumpr.

Ubytovací kapacity je třeba vyklidit do 10:00. Pobyt na letní škole je možné absolvovat pouze jako týdenní pobyt. Není možné přijet pouze na vybrané dny nebo být ubytovaný mimo areál. Děkujeme za pochopení.

Zvířata na letní škole
Kdo potřebujete, tak i letos s sebou můžete vzít domácího mazlíka. Pochopitelně za podmínky, že bude řádně očkovaný a že ho majitel bude chodit venčit mimo areál. Za udržování pořádku zodpovídá každý majitel sám a je povinen se pro tyto případy osobně vybavit. Volné pobíhání psů či jiných zvířat v areálu je zakázáno. Pobyt domácích zvířat je bez poplatku. 

Ceny
Všechny ceny jsou konečné a obsahují ubytování s plnou penzí, program i všechny místní poplatky. Každý účastník je povinen uhradit pobyt předem (viz registrace).
Ceny jsou uvedené za osobu podle druhu ubytování.

A – program + ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením 8150 Kč / osoba
B – program + ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením 7650 Kč / osoba

  • Děti do 12 let 2600 Kč/dítě
  • Děti ve vlastní postýlce (poloviční strava), bez programu – 700 Kč/dítě
  • miminka bez nároku na ubytování a stravu zdarma

Cena obsahuje: Ubytování a stravování na 7 dnů, kompletní program.

Pokud se rozhodnete pro ubytování ve třech, cena zůstává stejná jako ve dvoulůžkovém pokoji.
Většina z nás jezdí na letní školu autem, parkovné se neplatí.

Registrace
Uzávěrka přihlášek je 31. května 2024. Po tomto termínu budou přihlášky přijímány pouze po předchozí telefonické domluvě.

  • po odeslání přihlášky prosíme uhraďte do 14 dnů zálohu 1000 Kč/osoba
  • do 30.5. uhraďte doplatek

Následně platí storno podmínky. V případě neuhrazení zálohy nebo doplatku vám může být rezervace zrušena.

Všechny platby prosím posílejte převodem na účet 1411610297/0100.
Jako variabilní symbol uveďte své telefonní číslo (9 číslic) – stejné číslo musíte také napsat do přihlášky. Jako specifický symbol uveďte číslo 2962024. Číslo znamená datum začátku letní školy, opět bez teček. Do zprávy pro příjemce uveďte svoje jméno. Díky tomu se nám budou příchozí platby lépe identifikovat. Děkujeme.

Každou platbu, kterou obdržíme, vám potvrdíme e-mailem zpět. Pokud nemáte e-mail, uveďte telefonní číslo. Pokud vám zálohu nepotvrdíme do týdne po jejím odeslání, prosíme, kontaktujte nás. Děkujeme.

Pokud Vám zaměstnavatel může pobyt uhradit, pošlete nám na e-mail dvorana@dvorana.cz podobnější informace (hlavně IČO, DIČ) a my Vám pro zaměstnavatele vystavíme fakturu.